Badkamermeubel Flevoland

 

Mooi steigerhouten badkamermeubel staand model met 4 lades. De lades hebben geen handgrepen maar in het midden schuine kanten zodat ze samen met de ladegeleiders makkelijk geopend kunnen worden. Op deze manier heeft het badkamermeubel een strak uiterlijk.

 

Wel adviseren we het meubel te behandelen met een kleurloze Lak of Nano-coating (de lades worden dan ook meegenomen), op deze manier is het goed beschermt in een vochtige ruimte.

In het midden word rekening gehouden voor 1 sifon, heeft u andere wensen. Geef dit dan aan in het bijzonderheden veld tijdens het bestellen of neem eerst contact met ons op.

 

Kies hieronder uw formaat en opties;*,**

*uw uiteindelijke behandeling kunt u aangeven bij bijzonderheden tijdens het afrekenen.

€ 349,00

  • Beschikbaar

Badkamermeubel Drenthe

 

Mooi steigerhouten badkamermeubel met 1 lade. Bovendien is dit model voorzien van een handige legplank om handdoeken op te leggen. De lade heeft geen handgreep en kan eenvoudig aan de onderzijde door de soepele ladegeleiders worden geopend. Op deze manier heeft het badkamermeubel een mooi strak uiterlijk.

Samen met bijvoorbeeld een waskom een top meubel in iedere badkamer.

Het meubel word makkelijk hangend geplaatst met de bijgeleverde ophangbeugels.

 

Wel adviseren we je in een badkamer het meubel te behandelen met een kleurloze Lak of Nano-coating, op deze manier is het goed beschermt in een vochtige ruimte.

De lade heeft standaard in het midden een uitsparing voor 1 sifon, heeft u andere wensen. Geef dit dan aan in het bijzonderheden veld tijdens het bestellen.

 

Kies hieronder uw formaat en opties;*,**

*uw uiteindelijke behandeling kunt u aangeven bij bijzonderheden tijdens het afrekenen.

**Exclusief Waskom en accessoires.

€ 299,00

  • 2 - 5 weken levertijd