Zichttermijn:

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het meubel of het onbeschadigd (geldt niet voor natuurlijke beschadigingen) en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden, bij voorkeur via de mail.

 

Bent u niet tevreden over het meubel, dan kunt u deze zonder opgave van reden binnen het zichttermijn retourneren. Dit geldt niet voor speciaal gemaakte meubelen, wij maken in bijna alle gevallen het product speciaal voor u. U kunt het Modelformulier voor herroeping gebruiken om het artikel te retourneren.

 

U kunt de meubelen retourneren:

  • Binnen het zichttermijn van 14 dagen.
  • Als het meubel in dezelfde staat als bij aflevering verkeerd.

Sommige meubelen kunt u niet retourneren, namelijk:

  • Meubelen die speciaal naar uw wensen op maat zijn gemaakt
  • Meubelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Voor een snelle en juiste verwerking van het teruggestuurde meubel is het volgende van belang:

  • Stuur ons alstublieft zo snel mogelijk het volledig ingevulde “modelformulier voor herroeping” naar ons terug.
  • Stuur ook gelijk een e-mail met daarin vermeldt: het ordernummer, factuurnummer en rekeningnummer.

Binnen 3 werkdagen krijgt u een bevestiging van ontvangst en zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen hoe u het meubel kunt retourneren. Let op dat de verzendkosten voor retourzending voor uw eigen rekening zijn.