Balansbord "PLANKIE"

 

Balansbord "Plankie" of Balansborden, rockers, wiebelplanken in het algemeen, ze komen uit de Waldorf-scholen (ook wel in Nederland bekend als Vrije Scholen) en zijn nog nooit zo populair geweest als nu. Je kan ze gebruiken voor oefeningen, als tunnel, schommelstoel, glijbaan en wat je kind (of jezelf) maar bedenkt.

 

Een balansbord is een boog die op diverse manieren gebruikt kan worden om spel te stimuleren. Als een soort hek als je hem op de zijkant zet, als hut of tunnel als je hem ondersteboven neerzet of om in te wiebelen als je hem met de bolle kant naar beneden zet. Je kan er een actief spel mee spelen door hem te gebruiken in een hindernisbaan of als glijbaan.

 

Maar ook voor een momentje van rust. Bijvoorbeeld met een schapenvacht er in om lekker zacht te liggen. Je kan hem ook heel praktisch gebruiken als opstapje in de keuken als je samen koekjes gaat bakken. In principe is hij bedoeld voor het gebruik binnen, maar op een zonnige dag kan je hem ook prima op het kunstgras gebruiken. Het ideale van dit bord is ook dat je hem in principe niet hoeft op te ruimen, ook esthetisch staat hij erg goed in het interieur.

 

 

Balansbord "Plankie" is ca 90x30cm en gemaakt van duurzaam hardhout.

 

Kies hieronder uw uitvoering;

€ 65,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 weken

Steigerhouten kist "Miaauw"

 

Deze prachtige steigerhouten kist werkt u uw  "lelijke" kattenbak op een subtiele manier weg. Uw katten zullen er weg van zijn, ze hebben toegang tot hun bak vanaf de zijkant.

Deksel is makkelijk te openen voor gemakkelijke toegang, helemaal als u kiest voor een gasdemper die voorkomt dat de klep hard dicht kan vallen en laat de klep makkelijk in geopende positie staan

Er is plaats voor de meest gangbare bakken. 

afmeting LxBxH; 80x50x50cm

 

Kies hieronder uw formaat en/of afwerking;

€ 149,00

  • Beschikbaar
  • 2 - 4 weken levertijd